Mist AI – Associate (JNCIA-MistAI) JN0-251 Exam Questions

0
44

The Mist AI – Associate (JNCIA-MistAI) exam is designed to test the candidate’s knowledge and skills in using the Mist AI platform to automate and manage networks. Preparing for the Juniper JN0-251 exam can be challenging, we recently released¬†Mist AI – Associate (JNCIA-MistAI) JN0-251 Exam Questions¬†which can help you prepare effectively for the exam. In summary, our Mist AI – Associate (JNCIA-MistAI) JN0-251 Exam Questions are an excellent resource for preparing for the Mist AI – Associate (JNCIA-MistAI) certification exam. By using these Mist AI – Associate (JNCIA-MistAI) JN0-251 Exam Questions, you can increase your chances of passing the Juniper JN0-251 exam.

JN0-251 Exam Description – Mist AI – Associate (JNCIA-MistAI)

The Mist AI track enables you to demonstrate a thorough understanding of WLAN technology in general and the Mist AI features and functionality. JNCIA-MistAI, the associate-level certification in this track, is designed for Wireless LAN networking professionals with introductory knowledge of wireless networking using the Mist AI. The written exam for the certification verifies your basic understanding of WLAN and Mist AI technology, features, and functionality.

Exam Information

Exam Code: JN0-251
Prerequisite Certification: None
Delivered by: Pearson VUE
Exam Length: 90 minutes
Exam Type: 65 multiple-choice questions

Exam Topics

Juniper Mist Cloud Fundamentals
Juniper Mist Configuration Basics
Juniper Mist Network Operations and Management
Juniper Mist Monitoring and Analytics
Marvis AI
Juniper Location Services, driven by Mist AI
Juniper Mist Cloud Operations

View Online Mist AI – Associate (JNCIA-MistAI) JN0-251 Free Questions

1. Users are complaining about WLAN performance and the Mist dashboard reports non-Wi-Fi interference.
Which diagnostics tool would you use to further investigate this issue on-site and determine the location of the interference?
A.spectrum analyzer
B.protocol analyzer
C.wireless design software
D.WLAN scanner
Answer: A

2. The Mist help menu provides direct access to which two features? (Choose two.)
A.hardware updates
B.company updates
C.feature updates
D.firmware updates
Answer: C, D

3. Which two categories are included in the Connectivity Marvis Action? (Choose two.)
A.Offline AP
B.Bad Cable
C.ARP Failure
D.DNS Failure
Answer: A, D

4. You just received the newest Mist AP and want to enable a feature that is only available at this time on Release Candidate 1.
In this scenario, using the Mist GUI, where would you determine which version of Release Candidate 1 is available for your AP?
A.Support Tickets and Documentation -> Feature Updates
B.Support Tickets and Documentation -> Ports & Endpoints
C.Support Tickets and Documentation -> Mist Edge Updates
D.Support Tickets and Documentation -> Firmware Updates
Answer: D

5. Which two statements about the Mist UI are true? (Choose two.)
A.It can initiate a wireless packet capture.
B.It can initiate a wired packet capture.
C.It can initiate a BLE packet capture.
D.It can initiate a packet capture on cloud uplink.
Answer: A, B

6. You want to determine where you have coverage issues in your network using Marvis Actions.
Which Marvis Action category should you use in this situation?
A.Connectivity
B.Application
C.Clients
D.AP
Answer: A

7. Which two methods are supported for configuring a Mist environment? (Choose two.)
A.Use the API.
B.Use the GUI.
C.Use the CLI.
D.Use NETCONF.
Answer: A, C

8. A user device sends signal information to the Mist Location Engine.
In this scenario, what is expected from the Mist Location Engine?
A.product advertisements
B.coordinates
C.sensor device information
D.login splash page
Answer: B