Αναβιώστε το παρελθόν επισκεπτόμενοι τα κάστρα της Αγγλίας

0
71

 

 

Οι ιστορίες και τα μυστήρια του παρελθόντος σας περιβάλλουν μόλις συνεχίσετε τη διαδρομή σας προς τις δομές για τις οποίες είναι πιο δημοφιλές το Ηνωμένο Βασίλειο – ταΜεταφορες απο Αγγλια Κυπρο Κάστρα, επομένως τα Ανάκτορα. Οι διακοπές από τη Μεγάλη Βρετανία είναι αναμφισβήτητα ελλιπείς χωρίς να έχουν καταναλώσει τη μεγαλοπρέπεια αυτά τα εξαιρετικά ιστορικά συγκροτήματα.

 

Η ανάπτυξη μέσα και σε πολλές περιοχές σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο είναι αρκετά διαχειρίσιμη με την επιλογή ενός καλά συνδεδεμένου προγράμματος μεταφοράς. Με την επιλογή ενός μισθωμένου αυτοκινήτου στη Μεγάλη Βρετανία, οι επιλογές γίνονται πιο επεκτατικές.

 

Ακολουθεί μια περίληψη από μερικά υπέροχα κάστρα στη Βρετανία που προσελκύουν αμέτρητους ανθρώπους κάθε χρόνο:

 

Φρούριο Bodiam – Σπασμένο ή ραγισμένο αλλά σπάνια πέφτει

 

Κρυμμένο στο ανατολικό Sussex, αυτό το κάστρο έχει μια υπέροχη τάφρο, που αναδεικνύει τους πύργους, συμβάλλοντας σε εκπληκτική θέα. Έγινε παραγωγή ως ένα γενικό οικογενειακό σπίτι που κόβει την ανάσα για τον Sir Edward Dalyngrigge πάνω από 500 χρόνια στο παρελθόν. Αν και οι εσωτερικοί χώροι είναι συχνά κατεστραμμένοι κατά τη διάρκεια περιπτώσεων συγκρούσεων, θα ανακαλύψετε ένα μαγευτικό τεϊοποτείο να διασκεδάσετε με υπέροχα αφρώδες τσάι και σνακ. Οι διοργανωτές έχουν επίσης σχεδιάσει πεζοπορικές οργανωμένες εκδρομές για παραθεριστές που καλύπτουν το κύριο στοιχείο του ακινήτου. Είναι μια περιζήτητη ανακάλυψη διακοπών για παιδιά διαφόρων ηλικιών, δεδομένου ότι φτάνουν να ελέγξουν το ιστορικό παρελθόν του φρουρίου και στη συνέχεια να προσδιορίσουν τις γάτες και τα πουλιά κατά τη διάρκεια του ενδιαιτήματος τους.

 

Πύργος του Κεντρικού Λονδίνου – Μια ματιά στο Μπέρμιγχαμ του Χθες

 

Με αυτή την περίοδο παραμείνετε ένα κρίσιμο μέρος της διαδρομής ενός τουρίστα, παρόλο που οι πύργοι έχουν ένα τρομερό ιστορικό εκτελέσεων και δολοφονιών. Επιπλέον, η δομή δείχνει τώρα τα Crown Jewels – τόσο εντυπωσιακά και ζωντανά όσο απλά αποδείχτηκαν πολλά πριν από πολύ καιρό. Η εξερεύνηση του πύργου παρέχει τη δυνατότητα να ρίξετε μια ματιά στην περιοχή που εντόπισε τις οικογένειες ευγενών καθώς και στον τρόπο ζωής τους.

 

Φρούριο του Εδιμβούργου – Drudgery and Dungeons

 

Οι άνθρωποι λένε ότι αυτή η περίοδος δεν μπορεί να προσβλέπει σε κανένα άτομο. Εν πάση περιπτώσει, ένα ταξίδι στο κάστρο του Εδιμβούργου σας αναγκάζει να νιώσετε ότι ο χρόνος έχει σταθεί αυτήν τη στιγμή λόγω αυτού του σχήματος. Οι επισκέπτες γοητεύονται από τα γνωστά μπουντρούμια που παρουσίαζαν κρατούμενους για πολλά χρόνια και χρόνια. Οι τύποι κεριού τοποθετούνται από τα μπουντρούμια σας για να παρέχουν μια απειλητική όψη, για να επισημάνουν επίσης τις διαταραχές ενός κρατούμενου τότε. Το Κάστρο του Εδιμβούργου φιλοξενεί τα κοσμήματα του στέμματος της Σκωτίας, τα οποία περιλαμβάνουν το στέμμα, το σκήπτρο και το σπαθί ηλικίας 500 ετών.

 

Πηγαίνοντας πίσω από το τιμόνι στο Κάστρο του Εδιμβούργου από τη Βρετανία προσφέρει στους επισκέπτες των διακοπών την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις εντυπωσιακές απόψεις για την τοποθεσία. Αυτό το απόκτημα θεωρείται πολύ ένα από τα κορυφαία από πολλούς παραθεριστές, με αποτέλεσμα οι ενοικιάσεις οικογενειακών αυτοκινήτων στη Βρετανία να είναι πραγματικά γνωστές. Είτε αποφασίσετε να μετακινηθείτε είτε να σας πιέσουν, θα απολαύσετε τα εκθαμβωτικά ανθισμένα τμήματα και τους ανθισμένους χρωματισμούς ενός μπουκέτου λουλουδιών, δημιουργώντας τα Χριστούγεννα σας φανταστικά.