SAP Ariba Supplier Management C_ARSUM_2302 Real Questions

0
19

Are you planning to take the C_ARSUM_2302 SAP Certified Application Associate – SAP Ariba Supplier Management exam? In order to fully prepare yourself for the SAP C_ARSUM_2302 exam, it is highly recommended that you utilize PassQuestion SAP Ariba Supplier Management C_ARSUM_2302 real questions for your preparation needs. These real questions have been crafted with the utmost care and attention to detail, ensuring that you are fully equipped with all the knowledge and skills necessary to excel in the exam.  By utilizing SAP Ariba Supplier Management C_ARSUM_2302 Real Questions, you can be confident that you are giving yourself the best possible chance at success in the C_ARSUM_2302 exam. So why wait? Start preparing today with PassQuestion SAP Ariba Supplier Management C_ARSUM_2302 real questions and take your exam preparation to the next level!

C_ARSUM_2302 Exam Description – SAP Certified Application Associate – SAP Ariba Supplier Management

The “SAP Certified Application Associate – SAP Ariba Supplier Management” exam validates that the candidate possesses the fundamental and core knowledge required of an SAP Ariba Associate Business Consultant profile. This certification proves that the candidate has an overall understanding to participate as a member of a project team in a mentored role. This certification exam is recommended as an entry level qualification to participate in all SAP Ariba Supplier Management design and implementation projects.

Exam Information

Exam Code: C_ARSUM_2302
Exam Name: SAP Certified Application Associate – SAP Ariba Supplier Management
Exam: 80 questions
Cut Score: 63%
Duration: 180 mins
Languages: English

Topic Areas

SAP Ariba Supplier Management Portfolio Overview > 12%
SAP Ariba Supplier Performance Management Surveys and Scorecards > 12%
Workspace Template Management > 12%
Supplier Lifecycle Management Components > 12%
SAP Ariba Supplier Performance Management Projects 8% – 12%
SAP Ariba Supplier Lifecycle Management Users and Supplier Contacts 8% – 12%
Supplier Lifecycle Management Administration 8% – 12%
Supplier Risk Management 8% – 12%
Supplier Risk Administration 8% – 12%

View Online SAP Ariba Supplier Management C_ARSUM_2302 Free Questions

1.Which solution from the SAP Ariba Supplier Management Portfolio is unavailable for customers that currently subscribe to SAP Ariba Supplier Information and Performance Management?
A. SAP Ariba Network Supplier Services
B. SAP Ariba Supplier Lifecycle and Performance
C. SAP Ariba Supplier Risk
D. SAP Ariba Supply Chain Collaboration for Buyers
Answer: A D

2.Which of the following templates are available in SAP Ariba Supplier Information and Performance Management? Note: There are 3 correct answer’s to this question
A. Supplier qualification
B. Preferred supplier management
C. Supplier registration
D. Supplier performance management
E. Modular questionnaire
Answer: A B C

3.Your customer wants suppliers to include hyphens between segments of their contact phone numbers when completing the external registration questionnaire.
Which option do you recommend?
A. Map the question to a field associated with phone numbers.
B. Select the Text Whole Number option for the Answer Type field.
C. Use the Validation Pattern field to specify the format of the response.
D. Apply an editability condition that locks the response field if hyphens are not included.
Answer: C

4.Your customer wants to classify performance tier levels for easy reporting.
Which option would you recommend?
A. Add a question to the supplier request template.
B. Create a custom field on the Supplier Performance Management project layout.
C. Create a supplier registration project.
D. Create a supplier qualification project.
Answer: B

5.Your customer wants to measure how well their direct materials suppliers comply with their contract terms. They want to report on each supplier’s overall compliance score, plus specific measurements, such as on time delivery and defective parts per million.
How do you suggest the customer structure their scorecard?
A. Create a KPI Section called Compliance containing individual KPIs for each data point.
B. Add individual KPIs for the overall compliance score and each measurement.
C. Create a report including each measure and map the KPIs to the report.
D. Build compliance-related KPIs in the sourcing library so reporting includes data at the top level.
Answer: C

6.You need to use the SM Administration area to configure integration between SAP Ariba Supplier Lifecycle and Performance and an external system.
Which system group do you require?
A. Preferred Supplier Manager
B. SM Ops Admin
C. SM ERP Admin
D. Supplier Request Manager
Answer: C

7.Your customer wants to collect bank account details from their suppliers.
Which type of document
would you recommend?
A. Internal questionnaire
B. External questionnaire
C. Internal form
D. External form
Answer: B

8.Which attributes of Importance should be considered when creating a scoring structure within a survey? Note: There are 2 correct answer to this question
A. The value defines a question’s relative importance within a section.
B. Team graders can adjust the value while reviewing responses.
C. The total of all Importance values must add up to 100.
D. Acceptable values range between 0 and 10.
Answer: A D