Tuesday, May 17, 2022
HomeGeneralSAP Ariba Contracts C_ARCON_2202 Questions and Answers

SAP Ariba Contracts C_ARCON_2202 Questions and Answers

Plan to take C_ARCON_2202 SAP Certified Application Associate – SAP Ariba Contracts exam? PassQuestion SAP Ariba Contracts C_ARCON_2202 Questions and Answers are designed in the format of real exams. It contains all the relevant information about the SAP C_ARCON_2202 exam so that you can achieve your desired results.  You just have to learn the SAP Ariba Contracts C_ARCON_2202 Questions and Answers to get fully ready for the C_ARCON_2202 exam. It focuses on the pattern of exams that are going to be presented in C_ARCON_2202 certification.  We recommend you to go through the SAP Ariba Contracts C_ARCON_2202 Questions and Answers several times so you can pass the SAP C_ARCON_2202 exam on the first attempt.

C_ARCON_2202 Exam Description – SAP Certified Application Associate – SAP Ariba Contracts

The “SAP Certified Application Associate – SAP Ariba Contracts” exam validates that the candidate possesses the fundamental and core knowledge required of an SAP Ariba Associate Business Consultant profile. This certification proves that the candidate has an overall understanding to participate as a member of a project team in a mentored role. This certification exam is recommended as an entry level qualification to participate in all SAP Ariba Contracts design and implementation projects.

Exam Details

Exam Code: C_ARCON_2202
Exam Name: SAP Certified Application Associate – SAP Ariba Contracts
Exam: 80 questions
Cut Score: 69%
Duration: 180 mins
Languages: English

Topic Areas

Contract Requests and Contract Workspaces> 12%
Contract Authoring> 12%
SAP Ariba Contracts Configuration> 12%
Procurement Knowledge8% – 12%
Best Practices8% – 12%
Suppliers and Users8% – 12%
Integration8% – 12%
Deployment Methodology8% – 12%
Search and Reporting< 8%

View Online SAP Ariba Contracts C_ARCON_2202 Free Questions

1.When does a published contract have a Pending contract status?
A. The contract documents also need to be published
B. The contract has NOT yet been processed by the system
C. The contract still requires approval
D. The effective date is in the future
Answer: D

2.How do access controls affect the data you can see in a report?
A. They notify administrators that a user attempted to access unauthorized data
B. They are bypassed with the Full Reporting Authorized user group
C. They prevent users from saving reports that contain access-controlled information
D. They highlight data in the report that the user CANNOT access elsewhere in SAP Ariba
Answer: B

3.Which bookmark type includes the paragraph mark?
A. Sub-Clause
B. Section
C. Sub-Section
D. Clause
Answer: D

4.Which best practices for templates does SAP Ariba recommend? Note: There are 2 correct answers to this question
A. Limit Review tasks to internal users
B. Include standard documents if the documents can be converted to assembled documents (Missed)
C. Ensure the approvals are in line with the delegation of authority
D. Update the Contract Observers and Contract Active Team Members project teams using the Team Members (Missed)
Answer: B,D

5.What should you do with the clauses when you design the clause library folders?
A. Group clauses with their alternates in the same folder
B. Put all of the clauses in one or two folders
C. Put all of the preferred clauses in a single folder
D. Group clauses for each contract type in the same folder without subfolders
Answer: C

6.During deployment, you use the customer’s test realm to build the initial configuration.
How do you use the test realm after deployment?
A. Perform all updates in the production realm
B. Validate user master data in the test realm
C. Publish a template in the test realm to automatically update the production realm template
D. Apply changes to templates in the test realm first and then export/import the templates to the production realm
Answer: D

7.What Ariba document types can be stored on the Documents tab in a contract workspace? Note: There are 2 correct answers to this question
A. Supplier profile questionnaire (Missed)
B. Sourcing surveys
C. Supplier Performance Management projects
D. Analytical reports (Missed)
Answer: A,D

8.What is the correct task status flow for a Review task?
A. Not started -> Reviewed -> Complete
B. Not started -> In Review -> Complete
C. Not started -> In Review -> Reviewed
D. Not started -> In Process -> Reviewed
Answer: C

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments