Juniper JNCIP-SP JN0-663 Practice Test Questions

0
39

Are you worried about your JN0-663 Service Provider Routing and Switching, Professional (JNCIP-SP) exam preparation? PassQuestion offers Juniper JNCIP-SP JN0-663 Practice Test Questions to help you strengthen your skills and prepare for the Juniper JN0-663 certification exam more effectively. Well-designed Juniper JNCIP-SP JN0-663 Practice Test Questions will aid you in boosting the JN0-663 exam preparation. Actual Juniper JNCIP-SP JN0-663 Practice Test Questions are the ladder to successfully passing the Juniper JN0-663 exam and brightening your future. Make sure to use our Juniper JNCIP-SP JN0-663 Practice Test Questions multiple times that will help you to pass the JN0-663 exam with an outstanding results in your first attempt.

Service Provider Routing and Switching track

The Service Provider Routing and Switching track enable you to demonstrate a thorough understanding of networking technology in general and Juniper Networks’ service provider routing and switching platforms. JNCIP-SP, the professional-level certification in this track, is designed for networking professionals with advanced knowledge of routing and switching implementations in Junos. The written exam verifies your basic understanding of advanced routing technologies and related platform configuration and troubleshooting skills.

This track contains four certifications:

JNCIA-Junos: Junos, Associate.
JNCIS-SP: Service Provider Routing and Switching, Specialist.
JNCIP-SP: Service Provider Routing and Switching, Professional.
JNCIE-SP: Service Provider Routing and Switching, Expert.

Exam Information

Exam code: JN0-663
Written exam
Administered by Pearson VUE
Exam length: 120 minutes
Exam type: 65 multiple-choice questions
Software Versions: Junos OS 20.1

Exam Objectives

OSPF

  • Describe the concepts, operation, or functionality of OSPFv2 or OSPFv3
  • Given a scenario, demonstrate knowledge of how to configure or monitor single-area or multi-area OSPF

IS-IS

  • Describe the concepts, operation, or functionality of IS-IS
  • Given a scenario, demonstrate knowledge of how to configure or monitor single-area or multi-area IS-IS

BGP

  • Describe the concepts, operation, or functionality of BGP
  • Describe the concepts, operation, or functionality of BGP scaling mechanisms
  • Given a scenario, demonstrate knowledge of how to configure or monitor BGP

Class of Service (CoS)

  • Describe the concepts, operation, or functionality of Junos CoS
  • Given a scenario, demonstrate knowledge of how to configure or monitor CoS

IP Multicast

  • Describe the concepts, operation, or functionality of IP multicast
  • Given a scenario, demonstrate knowledge of how to configure or monitor IGMP, PIM-DM, or PIM-SM (including SSM)

Layer 3 VPNs

  • Describe the concepts, operation, or functionality of Layer 3 VPNs
  • Given a scenario, demonstrate knowledge of how to configure or monitor the components of Layer 3 VPNs
  • Describe Junos support for carrier-of-carriers or interprovider VPN models

Layer 2 VPNs

  • Describe the concepts, operation, or functionality of BGP Layer 2 VPNs
  • Describe the concepts, operation, or functionality of LDP Layer 2 circuits
  • Describe the concepts, operation, or functionality of VPLS
  • Describe the concepts, operation, or functionality of EVPN
  • Given a scenario, demonstrate knowledge of how to configure, monitor, or troubleshoot Layer 2 VPNs

Share JNCIP-SP Certification JN0-663 Free Questions

1. Regarding VPLS, which two can be configured to prevent a loop when a CE is multihomed to a single PE? (Choose two.)
A. unique route target for each connection
B. Spanning Tree Protocol
C. LAG
D. VLAN tagging
Answer: BC

2. Referring to IS-IS, what is the purpose of a mesh group?
A. to prevent redundant flooding of LSPs in a full mesh network
B. to guarantee delivery of LSPs in a full mesh network
C. to segment a router into multiple broadcast domains
D. to cause a router to flood LSPs to all members of a group
Answer: A

3. Which function allows an OSPF network to span a L3VPN?
A. sham link
B. virtual link
C. OSPF direct peering
D. route redistribution
Answer: A

4. Which two statements are true regarding EVPN? (Choose two.)
A. Multihomed CEs require a unique ESI for each of the links.
B. With a multihomed CE, both PEs must use the same ESI when connected to the same CE.
C. The ESI for all sites in an EVPN domain must be the same.
D. The ESI for each site in an EVPN must be unique.
Answer: BD

5. Junos devices use the token bucket algorithm for policing. Which two statements are true regarding the token bucket algorithm? (Choose two.)
A. Policers transmit streams of traffic at the maximum interface speed until the burst rate is reached.
B. Policers do not reduce the speed of an interface.
C. Policers reduce the speed of an interface.
D. Policers enforce gaps between transmitted packets.
Answer: BD

6. Packets enter a Junos device and are classified with CoS. During the processing of the packet, the classification of the packets is changed.
Which two statements are true regarding default CoS rewrite on Junos devices? (Choose two.)
A. Bits associated with a DSCP traffic class are rewritten to match the new traffic classification values.
B. Bits associated with MPLS traffic class are rewritten to match the new traffic classification values.
C. Bits associated with DSCP traffic class are not rewritten to match the new traffic classification values.
D. Bits associated with MPLS traffic class are not rewritten to match the new traffic classification values.
Answer: BC

7. You have configured a L3VPN across your network and are using GRE tunnels for transit. Which two statements are true? (Choose two.)
A. The gre tunnel interface must be placed in the routing instance.
B. The tunnel interface must be added to inet.3.
C. Route reflectors cannot be used for route exchange.
D. Family MPLS must be enabled on the tunnel interface.
Answer: BD

8. You are provisioning a L3VPN service for your customer. Customer traffic must leave your AS to reach a remote site. Which statement is true?
A. A single LSP can be created across AS boundaries.
B. GRE tunneling must be used to cross the peer AS.
C. A L3VPN must be used to cross the peer AS.
D. BGP can advertise labels to the peer AS.
Answer: D

9. You use OSPF as your IGP. You are configuring an MPLS overlay that crosses your network and want to configure engineered paths that use link colors for path selection.
Which action must you perform?
A. Configure [set protocols mpls no-cspf].
B. Configure traffic-engineering under [protocols ospf].
C. Use LDP signaled LSPs.
D. Configure [set protocols mpls traffic-engineering bgp-igp].
Answer: B

10. You are configuring an OSPF network. You want to break it up into three areas. Area 0 contains two routers. A router connects to each router in Area 0 with a single link.
Which two statements are true? (Choose two.)
A. The non-zero areas must have unique area IDs.
B. The routes from the non-zero areas will be summarized by default.
C. The routes from the non-zero areas will not be summarized by default.
D. The non-zero areas can both have the same area ID.
Answer: CD